• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Kafé och butik

 I Kaféet serverar vi frallor och grillade mackor - alltid gjorda på beställning.

Är du sötsugen finns allt från bullar och wienerbröd till chokladbollar, biskvier, småkakor och andra bakverk. 

Allt är förstås tillverkat på plats i bageriet.

 

Vi vill göra medvetna och genomtänkta val som vi kan stå för, därför väljer vi i den utsträckning det är möjligt lokalproducerade och ekologiska råvaror - då vet vi att vi får den kvalitén vi eftersträvar.

 

Missa heller  inte vårt kaffe som är noga utvalt från I am coffee i Halmstad, ett litet rosteri med egen odling i Guinea.

I kaféet ryms också en liten butik där du förutom våra egna bröd, bullar och andra produkter kan köpa lokala produkter som honung från grannen, sylt, saft och marmelad från Skafferiet i Hyssna, kaffet vi serverar, hamburgare från Högens gård här i Idala.

 

Vi har sittplatser både inne och ute.

Varmt välkommna till oss på Gårdsbageriet i Idala!

Covid-19 och ny lag.        

Då vi klassas som handelsplats får vi endast ha 3 sittande gäster inne och 1 person handlandes i butiken åtgången. Ingång sker från gården och utgång genom handikappentrén. Vi får som tidigare hjälpas åt att få allt att fungera. Känner ni oro för att komma in i butiken så kommer vi gärna ut till bilen och lämnar er beställning och ni betalar med swish. Ring på 070-6815899!! Ute har vi kvar sittmöjligheterna så klä er ordentligt så hoppas vi på en fin vår!! 

Gårdsbageriet i Idala
Gällingevägen 1153
439 64 FRILLESÅS
Tel. 0706-81 58 99
info@gardsbagerietidala.se
Ordinarie Öppettider  

Onsdag-Fredag 10:00-18:00
Lördag 8:00-14:00

dsc09515_48947181077_o